Dagbesteding

Binnen Stiens zijn een aantal prachtige dagbestedingslocaties waar het mogelijk is om onder begeleiding van deskundige medewerkers ondersteuning te krijgen bij het werken. Meedoen in de samenleving, ook wanneer dat alleen niet lukt. Er is altijd een passende activiteit te vinden op de verschillende locaties, is die er niet dan zoeken we graag samen naar een passende oplossing.
Er zijn drie dagbestedingslocaties met een breed en gevarieerd aanbod aan activiteiten:

• Kinderboerderij Doniastate
• Cadeaushop Singelier/Copyshop Paperclip
• De Skalm

De Skalm

Meerdere gebruikers maken gebruik van dit bruisende gebouw met zijn vele mogelijkheden. Samen met vrijwilligers doen we overdag enthousiast alle voorkomende beheerderstaken, en vervullen hiermee een grote rol in de ondersteuning van het rijke verenigingsleven in de gemeente Leeuwarderadeel. Werken in de Skalm betekent dat je midden in de samenleving staat en veel contacten met de gebruikers hebt. Er is een breed scala aan werkzaamheden mogelijk zoals: Horecawerk, onderhoud zowel binnen als buiten, schoonmaakklussen, conciërgetaken etc. en dit alles onder de noemer van goed gastheerschap.

Volop in beweging…

Wij blijven continue zoeken naar kansen en mogelijkheden om mensen met een beperking of hulpvraag te ondersteunen bij dagbesteding of naar een passende werksituatie. Dit kan in een beschermde werkomgeving maar waar dat mogelijk is proberen we onder het motto “Zo normaal als mogelijk en speciaal waar nodig” midden in de samenleving te opereren en waar het kan een steentje bij te dragen aan de leefbaarheid in Stiens en omgeving.

Als Werk en Dagbesteding Stiens kunnen wij aan bijna elke vraag voldoen of kijken we in ieder geval naar de mogelijkheden. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van dagbesteding/werken in Stiens?
Neem dan gerust en vrijblijvend contact op met onze plaatsingsmedewerkers:

Aaltsje ter Schegget en Tineke Burema
telefoon: 058-3030920
email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Skalm
Pyter Jurjensstrjitte 17
9051 BR Stiens
058-3030920
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.